Noutati :

Casieriile Enel au program unic: de luni pana vineri de la 8.00 la 16.00! Factura poate fi platita si la banci si la benzinarii!

14 iulie, 2011 - 02:31 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SOCIAL
1

Timisorenii care vor sa-si plateasca factura la curent la casierie trebuie sa o achite pana la orele 16.00.

Casieriile Enel vor functiona de vineri, 15 iulie, doar de luni pana vineri in intervalul orar 8.00-16.00. Indiferent de localitatea sau judetul in care acestea se afla, ele vor functiona conform aceluiasi program de lucru.

In plus, tot de vineri, factura de energie electrica poate fi platita in oricare casierie Enel, indiferent de adresa locului de consum pentru care se doreste achitarea facturii. Pana acum, factura se platea doar la casieriile la care abonatul era arondat.

In plus fata de posibilitatea achitarii facturii de energie electrica in casieriile Enel Energie, clientii pot utiliza si modalitatile alternative de plata puse la dispozitie de parteneri, si anume:

NUMERAR

In magazinele care au afisata sigla Pay Point sau Payzone, benzinariile OMV, prin Westaco, automatele de incasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Tiriac, Oficiile Postale sau bancile partenere.

RETEAUA DE ATM–uri (bancomate)

Banca Comerciala Romana, Banca Romana pentru Dezvoltare – Groupe Societe Generale, CEC Bank, ING Bank, UniCredit Tiriac Bank (folosind orice card bancar), Piraeus Bank Romania, Bancpost, Banca Transilvania, Garanti Bank.

DEBIT DIRECT

ING Bank, Banca Comerciala Romana, Banca Romana pentru Dezvoltare – Groupe Societe Generale, Citibank, CEC Bank, Piraeus Bank Romania, Banca Italo Romena, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank.

INTERNET

Fastbanking – Bancpost, Click 24 Banking – BCR, BRD-Net si [email protected] – BRD, Internet Banking – CEC Bank, Citibank Online – Citibank, Home Bank – ING Bank, Online Banking si BusinessNet – Unicredit Tiriac Bank, Raiffeisen Online – Raiffeisen Bank, Piraeus Online Banking – Piraeus Bank Romania, Banca Transilvania, Alpha Bank, INTESA SANPAOLO Bank prin intermediul noii aplicatii de Internet Banking [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ar face bine cei de la enel sa trimita facturile la timp, ca sa putem plati la timp, sunt foarte indignata,primesc facuta o data la 2-3 luni si nu sunt singura in situatia aceasta!