Noutati :

CASCADA, proiect inovativ din agenda Aquatim!

28 iulie, 2017 - 05:05 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. CASCADA este denumirea unui proiect inovativ, in derulare la Aquatim, prin care salariatii societatii vor beneficia de cunostintele si experienta rezultate in urma colaborarii cu echipe de experti din domeniile electrotehnic, IT si automatizari.

Proiectul vizeaza dezvoltarea unor solutii informatice pentru optimizarea sistemelor SCADA, de control automat si conducere la distanta a proceselor de la statiile de tratare si epurare.

Aquatim are o experienta de peste 10 ani in exploatarea sistemelor SCADA, acestea functionand, cu succes, la statiile de tratare si epurare din Timisoara. Proiectul CASCADA lucreaza cu sistemele de automatizare deja implementate la statiile de tratare, respectiv de epurare din Sannicolau Mare si Faget, investitii realizate de Aquatim prin programul de modernizare a infrastructurii de apa din fonduri europene. CASCADA va furniza specialistilor Aquatim informatii valoroase in perspectiva, de ajutor la stabilirea cerintelor cuprinse in caietele de sarcini ale viitoarelor programe mari de investitii ale companiei.

CASCADA dispune de un buget de 460.000 de lei, fonduri nerambursabile guvernamentale, asigurate prin programul Bridge Grant 2016, al Ministerului Educatiei si Cercetarii si este coordonat de Universitatea „Politehnica” Timisoara, cu care Aquatim are o colaborare durabila de succes.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...