Noutati :

Casa Judeteana de Asigurari Timis a scapat de datorii si incheie anul fara obligatii, dupa ce a decontat medicamentele farmaciilor

27 decembrie, 2011 - 02:41 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. CJAS Timis incheie anul fara obligatii catre furnizori. Casa de Asigurari si-a achitat datoriile si a decontat toate facturile catre farmaciile cu care se afla in relatie contractuala.

CJAS a platit putin peste 26 de milioane de lei catre furnizorii de servicii farmaceutice. Cele 26.033.900 de lei reprezinta contravaloarea retetelor compensate si gratuite eliberate de catre toate farmaciile din judet in primele luni ale anului in curs.

„CJAS Timis incheie anul 2011 avand achitate obligatiile de plata catre furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, conform prevederilor stipulate in contractul-cadru incheiat cu acestia”, a declarat Calin Cristian Careba, director general al CJAS Timis.

In plus, a fost realizata si plata aferenta medicamentelor eliberate in regim de compensare de 40%, acordata pensionarilor cu venituri de pana la 700 de lei pe luna. In acest caz, valoarea facturilor pentru perioada martie – septembrie a.c. se ridica la 1.768.740 lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...