Noutati :

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis da startul operatiunii de incheiere de contracte pentru 2013

3 aprilie, 2013 - 11:23 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis invita toti furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, care doresc sa intre in relatie contractuala cu institutia pe anul 2013, sa depuna documentele pentru contractare la serviciile specializate CJAS Timis, in perioada 03.04.2013 – 08.04.2013, urmand ca procesul de contractare sa se incheie pana la data de 30 aprilie a.c..

Atragem atentia asupra faptului ca in cazul in care, furnizorii vor depune documentele prevazute de actele normative in vigoare, necesare incheierii contractelor, dupa data de 08 aprilie 2013, acestia nu vor mai  intra in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis, pâna la urmatorul termen de contractare.

Informatii detaliate privind incheierea contractului – cadru, precum si documentele necesare, grupate pe tipuri de asistenta medicala, se gasesc afisate pe site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis: www.cjastm.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...