Noutati :

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate a suplimentat fondurile in Timis cu aproape 2.7 milioane de lei

24 aprilie, 2012 - 04:59 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SANATATE
0


TIMISOARA. Cei mai multi bani au fost atribuiti pentru Boli Rare – 2.6 milioane de lei. Pana la sfarsitul anului, fondurile vor fi suplimentate in urma rectificarilor bugetare. CJAS Timis a mai alocat bani pentru TBC si Endocrinologie.

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a suplimentat bugetul destinat Programelor Nationale de Sanatate cu 2.697.000 lei. Fondurile necesare pentru plata serviciilor medicale, medicamentelor si materialelor de care asiguratii beneficiaza prin intermediul acestor programe nationale au fost distribuite astfel: Boli Rare – 2.608.000 lei, TBC medicamente – 67.000 lei, TBC materiale – 10.000 lei si Endocrinologie – 12.000 lei.

„Astfel, cadrele medicale nu vor intampina nicio problema in desfasurarea actului medical, iar pacientii vor beneficia ca si pana acum de serviciile medicale acordate in cadrul programelor de sanatate mentionate”, a precizat Cristian Careba, directorul CJAS Timis.

Acesta a adaugat faptul ca fondurile au fost atrubuite luandu-se in calcul mai multi indicatori precum liste de asteptare, pacienti inscrisi in programele nationale de sanatate, fondul de medicamente etc. „In Timis nu au fost probleme cu fondurile. In momentul de fata suntem cu platile la zi fata de toti furnizorii de servicii medicale”, a explicat directorul CJAS Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...