Noutati :

Casa de Asigurari de Sanatate Timis incheie actele aditionale pentru prelungirea contractelor cu furnizorii medicali

28 decembrie, 2011 - 01:02 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. CJAS prelungeste contractele incheiate cu furnizorii medicali. Pentru aceasta trebuie incheiate actele aditionale pentru prelungirea contractelor, care vor fi valabile pana la sfarsitul lunii ianuarie 2012.

Potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, in luna ianuarie a anului viitor va avea loc procesul de contractare a serviciilor medicale pe toate domeniile de asistenta medicala pentru anul 2012. De asemenea, CJAS precizeaza ca, pentru furnizorii care in 31 decembrie se afla in relatie contractuala cu casa de asigurari, contractele se prelungesc prin acordul partilor pana in 31 decembrie 2012, tot prin acte aditionale.

„Conditiile acordarii asistentei medicale in baza actelor aditionale sunt cele prevazute in actele normative in vigoare pe perioada derularii actelor aditionale. Pentru furnizorii care nu se afla in relatie contractuala cu CJAS Timis la data de 31.12.2011, se fac aplicabile prevederile art. 4 din Contractul-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2011-2012”, a declarat Oana Rachitan, purtator de cuvant Casa de Asigurari de Sanatate Timis. Pentru acestia urmeaza sa fie incheiate contracte cu valabilitate pana la finele anului viitor.

Cererile insotite de documentele necesare contractarii, precum si calendarul de contractare vor fi afisate pe site-ul CJAS Timis, www.cjastm.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...