Noutati :

Casa de Asigurari de Sanatate Timis: Bolnavii vor beneficia de asistenta medicala si medicamente, fara probleme, in primele luni ale anului 2015

19 decembrie, 2014 - 11:41 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Spitalele, clinicile si farmaciile nu vor intampina nicio problema in decontarile cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis in primele luni ale anului 2015, chiar daca nu au fost incheiate noi contracte. Aceasta pentru ca se vor iscali acte aditionale la cele pe 2014, pentru perioada ianuarie – martie.

Conditiile acordarii asistentei medicale in baza actelor aditionale sunt cele prevazute de actele normative in vigoare pe perioada derularii actelor aditionale.

Astfel, asiguratii nu vor avea de suferit sub nicio forma si vor  beneficia de asistenta medicala, medicamente  in conditiile legi ca pana acum.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...