Noutati :

Cartierul ISHO gazduieste noua policlinica REGINA Maria din Timisoara

7 martie, 2022 - 12:46 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Rețeaua de sănătate Regina Maria alege proiectul ISHO din centrul Timișoarei pentru a-și consolida prezența în vestul țării. Clinica va funcționa la parterul clădirii de birouri ISHO Offices.

Odată cu relocarea în noua locație, centrul medical va avea o suprafață de 390 metri pătrați și va include 12 cabinete de specialitate, utilate cu echipamente medicale de top. Clinica dedicată abonaților va avea o echipă formată din 10 medici și va oferi servicii multidisciplinare și specialități precum medicina muncii, psihologie, medicină internă, ecografii și recoltare analize. De asemenea, centrul medical va include și un cabinet de telemedicină, de unde medicii vor putea oferi consultații online prin Clinica Virtuală.

Astfel, ISHO își completează gama de servicii destinate atât rezidenților și angajaților, care își desfășoară activitatea în spațiile de birouri, cât timișorenilor din zonă, devenind un reper urban al orașului.

De peste 25 de ani avem grijă de sănătatea angajaților români, atât prin abonamentele medicale, cât și prin centrele medicale dedicate lor, precum această clinică dedicată abonaților, pe care o deschidem în cartierul ISHO. Clinica dedicată abonaților este un pilon strategic important pentru Rețeaua Regina Maria, într-un oraș relevant economic. Sperăm ca noua locație, precum și toate serviciile să răspundă nevoilor abonaților noștri, cât și tuturor celor care au nevoie de îngrijire medicală de calitate”, a declarat Andreea Minuţă, director divizia de abonamente Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

Dorim să oferim în ISHO acces la servicii de excelență în toate domeniile cu adevărat importante pentru a asigura o calitate ridicată a vieții de zi cu zi a angajaților companiilor prezente aici și a rezidenților din cartier. Pentru noi este o prioritate să atragem cele mai de succes concepte din țară pe fiecare domeniu. ISHO devine astfel un punct de interes major pentru oraș, nu doar din perspectiva arhitecturii cartierului, ci și prin prisma mixului de servicii de calitate pe care îl oferă. Cartierul va continua să surprindă în continuare.”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul ISHO.

Centrul medical Regina Maria se alătură unui mix variat de servicii selectate de ISHO, precum Restaurantul Stradale și cafeneau de specialitate Mitzu, OTP Bank, farmacia HelpNet, brutăria artizanală Prospero, supermarketul Mega Image.

ISHO a regenerat întreaga zonă devenind un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, beneficiază deja de o gamă largă de servicii și facilități în continuă dezvoltare – o parcare multietajată, un pavilion dedicat evenimentelor culturale și maniferstărilor artisticie, un centru de conferințe ultra-modern, un hotel Radisson Blue, etc.

În 2022, ISHO prevede continuarea etapizată a componentei rezidențiale și office, anul acesta urmând atât finalizarea celei de-a patra clădiri de apartamente ISHO Riverside U2 cât și a celei de-a treia faze a componentei office, cât și autorizarea construcției unei noi clădiri de apartamente, în paralel cu atragerea celor mai bune servicii.

 

Despre Rețeaua de sănătate Regina Maria

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 26 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de aproape 700.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 35 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în mai mult de jumătate din județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește peste 7.500 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 5 milioane de pacienți.

În timpul pandemiei COVID-19, REGINA MARIA a implicat în testare 9 laboratoare de biologie moleculară din Rețea, atingând o capacitate de prelucrare de peste 4000 teste RT-PCR/zi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Este gratis prin casa de asigurari de sanatate ?