Cartierul din Timisoara in care nesimtirea a fost taxata cu 15.000 de lei. Foto

TIMISOARA. Amenzi de 15.000 de lei date in ultimele zile de politistii locali unor timisoreni care au abandonat deseuri la colt de strada sau le-au predat unor persoane care circula cu masinile prin oras si preiau diferite deseuri.

CITESTE SI: Flagrant la Timisoara. Traficanti de insecticid de 1 milion de euro furat din Italia, prinsi de politisti. Foto 

Prima sanctiune a fost incasata de un timisorean care a scos saci cu deseuri pe strada 16 Decembrie si a predat alte resturi unui operator neautorizat. Barbatul a fost sanctionat de agenti cu 10.000 de lei.

Un alt timisorean, care si-a renovat apartamentul a fost prins in timp ce preda saci cu moloz unei echipe a RETIM, insa fara a avea toate actele necesare pentru a face aceasta operatiune. Omul a fost amendat cu 5000 de lei, iar politistii au transmis societatii de salubritate cele constatate, care urmeaza sa ia masurile necesare in acest caz.

Reamintim cetatenilor ca este foarte important sa respecte legislația în vigoare pentru a evita sanctionarea, amenzile pentru astfel de fapte fiind intre 5000 lei si 15.000 lei. Sase persoane au fost sanctionate in ultima perioada de politistii locali potrivit actului normativ mentionat, pentru astfel de fapte, cu amenzi totale de 105.000 de lei„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...