Cartiere din Timisoara, fara apa calda, vreme de 4 zile. Afla daca e si strada ta pe lista Colterm!

TIMISOARA. Colterm se pregateste deja de iarna si a programat o serie de revizii in mai multe cartiere din oras. Zeci de puncte termice sunt afectate de lucrari si mai multe cartiere raman fara apa calda, timp de 4 zile, saptamana viitoare, din 30 iunie si pana in 3 iulie. Atentie, timisoreni! Va urma si o a doua etapa!

Reprezentantii societatii de termoficare sustin ca lucrarile se vor efectua in doua etape. Mai intai, in perioada 30 iunie – 3 iulie, se vor face lucrari in nordul si centrul orasului.

„Vor fi afectati consumatorii care domiciliaza in urmatoarele zone ale orasului: Aradului Est – Vest, Torontal, Circumvalatiunii, Matei Basarab, Mircea cel Batran, Bucovina, Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Cetate, Take Ionescu, Tipografilor, Calea Lugojului, Simion Barnutuiu, Detunata, Trubadur, Sportivilor – Studenti, Balcescu, Plevna, Piata Romanilor, Torac, Saguna, Timocului, Lunei si Stefan Octavian Iosif”, anunta cei de la Colterm.

Pentru cea de-a doua etapa a reviziei tehnice a sistemului de transport a agentului termic, ce se va desfasura in perioada 6 – 9 iulie, se va lucra in sudul orasului. Reprezentantii Colterm vor anunta strazile afectate saptamana viitoare.

„Personalul societatii va interveni pentru remedierea defectiunilor constatate in urma probelor de presiune, iar reluarea furnizarii apei calde se va face etapizat si in avans fata de data limita anuntata, in functie de finalizarea reviziilor”, sustine Cristian Mircea, directorul Colterm.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.