Noutati :

Care sunt spitalele din Timis care nu le-au dat pacientilor banii inapoi? CJAS ii atentioneaza pe directori!

19 noiembrie, 2014 - 11:55 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

Ca urmare a sesizarilor venite din partea asiguratilor si a controalelor efectuate de CJAS Timis  la unitatile spitalicesti, Casa de Asigurari atrage inca odata atentia managerilor de spitale in vederea gestionarii eficiente a fondurilor alocate. Astfel, spitalele au obligatia de a garanta dreptul pacientilor de a beneficia in mod gratuit, pe intreaga durata a internarii, de toate serviciile medicale necesare pentru tratarea afectiunilor de care sufera, (medicamente, materiale sanitare, servicii medicale paraclinice, etc.) si de a rambursa acestora eventualele cheltuieli suportate pe perioada spitalizarii.

In urma analizei efectuate de CJAS Timis  s-a constatat ca exista spitale care nu au rambursat in totalitate cheltuielile suportate de pacienti pe perioada internarii.

Acestea sunt: Spitalul Judetean 424 de solicitari de rambursare, adica suma de 939 196 lei
Institutul de Cardiologie 114 solicitari de rambursare, adica suma de 593 625 lei
Spitalul Municipal Lugoj 27 de solicitari de rambursate, adica suma de 32.371 lei
Spitalul CFR Timisoara o slicitare de rambursare, adica suma de 4.933 lei
Spitalul Victor Babes 2 solicitari de rambursare, adica suma de 206 lei.

Facem de asemenea, un apel  catre asigurati ca in cazul in care, intampina probleme similare cu cele mentionate mai sus sa sesizeze CJAS Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...