Noutati :

Care sunt joburile care produc cei mai multi psihopati

3 ianuarie, 2013 - 01:32 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

In anumite profesii ai sanse mai mari sa intalnesti psihopati si persoane dezechilibrate decat in altele. Pe lista profesiilor cu cei mai multi nebuni in libertate se afla avocatura, mass-media si managementul.

„Multe semne ale nebuniei si ale dezechilibrului mental sunt mai usor de gasit la liderii din business decat in cazul criminalilor cu comportament deviant – atribute ca egocentrism, lipsa de empatie, insistenta, capacitate de persuasiune”, spune psihologul Kevin Dutton de la Oxford, care a publicat recent cartea „The Wisdom of Psychopaths”.

Joburile cu cei mai multi psihopati:

1. CEO (director executiv de companie)
2. Avocat
3. Angajatii din media
4. Agentii de vanzari
5. Chirurg
6. Jurnalist
7. Ofiter de politie
8. Clericii
9. Bucatar
10. Angajatii din sistemul public

Cel mai putini psihopati:

1. Personalul de prim-ajutor
2. Asistentele medicale
3. Terapeutii
4. Mestesugarii
5. Stilistii si cosmeticienii
6. Voluntarii din serviciile de caritate
7. Profesor
8. Artist creativ
9. Doctor
10. ContabilInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. De unde se vede că chirurgii (sic!) nu sunt nici doctori, nici personal de prim ajutor, etc.. iar profesorii nu sunt angajaţi din sistemul public…
    Eu spun că un mare psihopat e psihologul „Kevin Dutton de la Oxford”…

  2. …”In anumite profesii ai sanse mai mari sa intalnesti psihopati…”… ai şanse mai mari, de augur să vă fie la întâlniri cu psihopaţi, dragi jurnalişti din linia-ntâi… peer to peer, în acelaşi top…