Noutati :

Care Balint? (P)

13 mai, 2014 - 05:00 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
0

Presa locala, dar si politicienii cu state vechi din urbe au speculat, inca de la inceput, lipsa de notorietate a candidatului propus de PDL pentru Colegiul 3 Timisoara.  Imaginatia unora a batut scenariul unui film. De 3 zile a inceput campania electorala si in colegiul ramas fara reprezentant in Parlament si am aflat cine este Balint.

Balint Petrescu este un candidat atipic. Nu vede ca pe niste handicapuri nici vechimea mai redusa in viata publica de partid, nici faptul ca nu se numara printre „gulerele albe” ale politicii romanesti, ba dimpotriva.

Sunt membru vechi al partidului, dar abia din 2012 m-am implicat activ. Cred ca oamenii care ocupa functii importante ar trebui sa aiba mai intai experienta in mediul privat. Sa stie cum este sa platesti salarii si sa produci mai mult decat  consumi. Numai asa poti crea prosperitate. A consuma mai mult decat produci inseamna sa te indatorezi, sa lasi pe umerii generatiilor care urmeaza o povara grea. Romania nu-si mai poate permite asa ceva. Din pacate, la noi multi se imbogatesc facand politica. Eu sunt un om deja realizat, nu depind de nimeni si nu am de ce sa fac compromisuri. Am muncit toata viata mea, chiar si lacatus, pentru ca a trebuit sa-mi sustin singur studiile. Cred in oamenii care muncesc si  isi castiga onest painea. Ei trebuie sprijiniti!, sustine Balint Petrescu.

Omul pe care Partidul Democrat Liberal l-a aruncat in lupta electorala din Colegiul 3 din Timisoara,  considera ca un prim pas pentru redresarea economiei tarii este necesitatea crearii de locuri de munca. Mediul de afaceri sufera din cauza lipsei de perspectiva.  Lipsa de predictibilitate fiscala  a alungat investitorii. Situatia nu poate decat sa se degradeze daca apar mereu noi si noi taxe, in conditiile in care foarte multe firme sunt deja in incapacitate de plata. Romania se va  prabusi daca mizam in continuare pe o politica demagogica, pe promisiuni fara acoperire.” puncteaza Balint Petrescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...