Noutati :

Cardurile de sanatate, prelungite de la 5 la 7 ani. Anuntul Casei Judetene de Asigurari la Timisoara

9 iulie, 2019 - 02:21 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari Timis reamintesc faptul ca asigurații pot folosi cardurile de sanatate  inca doi ani dupa data inscrisa pe suprafata documentului,  la toți furnizorii de servicii medicale aflați în relații contractuale cu CJAS.

De exemplu, toate cardurile care au înscrisă data de expirare 31.07. 2019 vor fi valabile până la 31.07.2021. Aceasta înseamnă că deținătorul de card nu are nevoie de adeverință sau de alte modalități de a dovedi calitatea de asigurat al sistemului asigurărilor sociale de sănătate.

Totodată, calitatea de asigurat poate fi verificată și pe site-ul CJAS Timis în secțiunea „Verificare asigurat” sau utilizând linkul: http://www.cnas.ro/cjastm/page/verificare-asigurat.html.

Facem apel catre toti asiguratii nostri sa ne sesizeze ori de cate ori intampina dificultati sau au o  problema in ceea ce priveste dreptul la serviciile medicale decontate de CJAS Timis, tocmai pentru a putea veni in ajutorul acestora” a declarat Victor Dumitrascu, Presedinte-Director General CJAS Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dragi tovarasi, Ce faceti cu cardurile de sanatate internationale? Carduri nu exista (am depus cererea de reinnoire cu cca 3 luni in urma si … nixam! Ramane tehnologia de „rasul p—- ” al adeverintelor in l. romana – ca deh, romana este limba oficiala EU si trebuie sa fie un translator „uberall” in dispensarele/spitalele din EU – darpe care insa nimeni nu le intelege?