Noutati :

Cardul national de sanatate vine acasa la timiseni. De unde il puteti lua daca postasul nu va gaseste acasa?

11 septembrie, 2014 - 02:17 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
1

TIMIS. Atentie, timiseni! Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis anunta ca a semnat contractul cu Oficiul Judetean de Posta Timis pentru distribuirea cardurilor nationale de asigurat. Postasii vor merge din usa in usa sa le imparta.

„S-a demarat, astfel, unul din cele mai importante proiecte informatice ale CNAS, cel al decontării serviciilor medicale pe baza cardului national de asigurat. Cel mai important aspect al acestui card national de sanatate este eliminarea birocratiei si un control foarte bun al utilizarii fondurilor pentru sanatate”, a declarat directorul CJAS Timis, Victor Dumitrascu.

Postasii vor livra fiecare card in parte cu confirmare de primire, in termen de 20 de zile de la locuinta fiecarui asigurat, in baza cartii de identitate si a semnaturii de primire. In cazul in care asiguratul nu este acasa, dupa ce postasul a mers de doua ori pentru a preda cardul, acesta il va duce la sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis, la 10 zile de la termenul de livrare. Cei care nu au primit cardul de sanatate acasa trebuie sa mearga sa-l ridice de la sediul institutiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Este un card minunat! Totul este in l. romana cand de fapt calatoria o faci in UE unde cel putin l. engleza este cunoscuta de 70 % din persoanele cu care intri in contact. Mai departe, nici macar grupa sanguina nu este trecuta pe ea (by the way, in al 2-lea razboi mondial soldatii beligeranti aveau tatuat sub bratul stang aceasta informatie). In rest reinnoirea cardului din 6 in 6 luni este pentru anumite categorii de romani, cel putin „o decizie idioata” si consumatoare de fonduri!