Cardul european de sanatate se obtine rapid si simplu la Casa Judeteana de Asigurari Timis, cu ajutorul unei adrese de mail

TIMISOARA. Cale sigura si foarte simpla pentru obtinerea cardului european de sanatate in Timis, in contextul pandemiei de coronavirus.

CITESTE SI: Legume si fructe proaspete, lapte si branzeturi, miere de albine la piata micilor producatori de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara 

Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis au pus la dispozitia cetatenilor asigurati o adresa dedicata la care pot depune toate documentele in vederea eliberarii cardului.

In contextul necesitatii de a limita raspandirea virusului COVID 19, CJAS Timis a pus la dispozitia asiguratilor o adresa de e-mail unde se pot trimite cererile si actele necesare in vederea procurarii cardului european. Astfel, fara sa se mai deplaseze la sediul institutiei noastre, asiguratii, dupa ce au completat cererea, pentru procurarea cardului (http://www.cnas.ro/cjastm/page/card-european.html), o pot trimite pe adresa [email protected] impreuna cu actul de identitate. In cazul studentilor/elevilor trebuie depusa si o copie a carnetului de elev/student vizat la zi. Pentru minori, este necesara o copie dupa certificatul de nastere”, a declarat Victor Dumitrascu, Director General CJAS Timis.

In primele primele cinci luni ale anului in curs au fost depuse 5143 de cereri pentru cardul european de asigurat. In aceeasi perioada a anului trecut s-au inregistrat un numar de 6092 de solicitari.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Muresan spune:

  Buna ziua, imi spuneti va rog ce valabilitate are cardul european de sanatate?
  Multumesc

 2. Coman Ileana spune:

  Vreau
  să obțin cardul european
  Mulțumesc!