Noutati :

Caravana Filmelor TIFF 2012/ Operation Kino ajunge la Timisoara in perioada 3-5 septembrie

27 august, 2012 - 11:52 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Caravana Filmelor TIFF vine la Timisoara. Iubitorii de lungmetraje vor putea urmari, timp de trei zile, in Piata Unirii, productii premiate din SUA, Belgia si Romania. AâIata care sunt filmele ce pot fi urmarite in capitala Banatului!

Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizatorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), continua proiectul de succes, Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino, impreuna cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo si Istanbul, alaturi de Reelport, unul dintre principalii actori de pe piata digitala de film din Europa. intreg proiectul este sprijinit de programul MEDIA Mundus al Uniunii Europene.

A 4-a editie a Caravanei se desfasoara in intervalul 13 iulie – 6 septembrie 2012. In acest an, Caravana TIFF se incheie la Timisoara (3-5 septembrie). Timp de 3 zile publicul se va bucura de proiectii exceptionale in Piata Unirii dupa cum urmeaza:

Luni, 3 septembrie, ora 21.30 – Tatal Fantoma (Romania, drama, regia Lucian Georgescu).
Marti, 4 septembrie, ora 21.30 – Gianni li femeile (Italia, comedie, regia Gianni di Gregorio).
Miercuri, 5 septembrie, ora 21.30 – Toata lumea din familia noastra (Romania, comedie – drama, regia Radu Jude, 2012, 107 min.) – castigatorul trofeului la Festivalul de Film Anonimul 2012. In deschiderea serii de miercuri va fi proiectat scurtmetrajul Weather Protocol (Bulgaria-Germania, regia Galina Dimitrova, 2012, 3:42 min).

In 2011, peste 25.000 de spectatori au ales sa se bucure de filmele prezentate in Caravana.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...