Noutati :

Caravana Empatiei le aduce pe Printesa Urbana si Monica Reu la Shopping City Timisoara

22 septembrie, 2016 - 05:37 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. In data de 8 octombrie 2016, ora 10:30, la Shopping City Timisoara va avea loc un eveniment special dedicat educatiei parentale – Caravana Empatiei, alaturi de Ioana Chicet-Macoveiciuc (www.printesaurbana.ro) si Monica Reu, trainer in comunicare non-violenta.

Caravana Empatiei este un atelier de educatie parentala si dialog, care isi propune, prin discutiile ce vor avea loc in cadrul evenimentului, sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a familiei pe baza relatiei de empatie intre membri acesteia.
shopping-city
Inscrierile la Caravana Empatiei se fac prin intermediul unui e-mail trimis pe adresa [email protected] in care se va mentiona numele si numarul persoanelor participante (inclusiv copii) si un numar de telefon pentru confirmare.
Tema atelierului de la Shopping City Timisoara va fi „De la conflict la conectare – cheite care ne ajuta in momentele tensionate cu copiii”.
In cadrul acestui eveniment vor fi abordate subiecte de interes pentru parinti cum ar fi: raportarea relatiei parinte-copil la comunicarea prin intermediul Internetului si importanta mentinerii relatiilor comunicationale bazate pe iubire, intelegere reciproca, cooperare si empatie in vederea dezvoltarii sanatoase a copiilor.
Data si ora evenimentului: 8 octombrie 2016, ora 10:30
Locatie: Shopping City Timisoara, parter, zona scarilor rulante
Tema: De la conflict la conectare – cheite care ne ajuta in momentele tensionate cu copiii
Adresa de inscriere: [email protected]
Accesul la eveniment este gratuit.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...