Noutati :

Caravana de vaccinare impotriva COVID-19, in Timis. Locurile in care cadrele medicale vor merge sa administreze serul de imunizare oamenilor

21 ianuarie, 2021 - 01:24 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Echipe mobile formate din personal medical vaccineaza persoanele internate in centrele speciale de ingrijire din Timis.

CITESTE SI: 28 de reactii adverse la peste 15.500 de doze de vaccin administrate in Timis de la inceputul campaniei de imunizare 

Aceste persoane nu se vor vaccina in centrele fixe, asa cum se intampla, in prezent, ci personalul medical se va deplasa acolo unde aceste persoane sunt internate. De altfel, operatiunea a inceput joi si e menita sa dea o mana de ajutor la imunizarea celor care fie nu sunt transportabili, fie aceasta ar insemna un risc foarte mare.

Caravana medicala, formata din 2 echipe, va ajunge, in perioada urmatoare la:

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia -151 beneficiari

– Centrul de Îngrijire și Asistența Variaș- 35 beneficiari

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică nr. 1 Lugoj -50 beneficiari

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj – 89 beneficiari

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică nr. 2 Lugoj -61 beneficiari

– Centrul de Plasament pentru Copilul cu dizabilități Recaș -27 beneficiariInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Care „imunizare „? Garantati ca nu ma imbolnavesc dupa ce ma vaccinez? NU! Chiar voi o spuneti! Deci gata cu titlurile astea de rahat! Prezentati situatia asa cum este nu vorbiti de „imunizare ” păcălici de 2 lei!