Noutati :

Carantina pentru 11 localitati din Timis, in analiza Comitetului pentru Coordonare si Conducere a Interventiei. Toate au rata de infectare cu COVID de peste 6 la mia de locuitori

3 noiembrie, 2020 - 09:44 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Centrule National de Coordonare si Conducere a Interventiei a solicitat tuturor Comitetelor Judetene sa transmita de urgenta o analiza de risc pentru toate localitatile care depasesc rata de infectare cu coronavirus de 6 la mia de locuitori.

CITESTE SI: Creste rata de infectare cu COVID la Timisoara. 5,68 la mia de locuitori. Avem 32 de localitati in zona rosie. Lista actualizata 

Acestea trebuie sa contina lista acestor localitati si concluzii legate de necesitatea impunerii masurii de carantina sau justificarea pentru neinitierea demersurilor in acest sens pentru fiecare asezare in parte.

Toate aceste rapoarte trebuie centralizate la Bucuresti.

In acest moment, in Timis, avem 11 localitati cu o incidenta a cazurilor de COVID de peste 6 la mie.

Este vorba despre: Sannicolau Mare – 6.64 rata de infectare, Dumbravita 7.32, Dudestii Noi 7.88, Fibis 7.47, Foeni 6.28, Gavojdia 7.16, Ghiroda 8.62, Giroc 7.33, Pesac 8.14, Becicherecu Mic 6.22 si Ciacova 6.48.

Va reamintim, la Timisoara, rata de infectare cu coronavirus era marti dimineata 5,68 la mia de locuitoriInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si care sunt masurile in carantina?