Noutati :

Captura de droguri facuta procurorii DIICOT Timisoara! Oamenii legii au descoperit peste 3 kilograme de canabis

15 aprilie, 2014 - 06:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

Drogurile, de cea mai buna calitate, erau aduse printr-o firma de coletarie, tocmai din Spania.   In momentul in care doi tineri s-au prezentat la autocar ca sa le ridice, au fost imobilizati de politistii antidrog.

Captura de droguri a fost facuta la Arad.  Oamenii legii vorbesc despre o retea de traficanti foarte bine pusa la punct, formata din furnizori, transportatori si distribuitori. Ei incearca acum sa-i gaseasca pe toti membrii retelei.

Patru membrii ai retelei retinuti astazi vor fi prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru trafic international de droguri.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. „Oamenii legii vorbesc despre o retea de traficanti FOARTE BINE PUSA LA PUNCT, formata din furnizori, transportatori si distribuitori.”

    „erau aduse printr-o firma de coletarie, tocmai din Spania.”

    Daca erau asa bine pusi la punct nu trimiteau droguri prin curier.

  2. WWOW!!!Impresionant…3 kile…baietii astia isi merita toti banii…

  3. BRAVO MILITIA ROMANA:)))))))))))) VA DRAQ CU CAPTURA VOASTRA!!! ORICUM NU SE MISCA NIMIC LA VOI !!! PAMPALAI, MUISTI, NESPALATI, GRASI, OBOSITI, ANALFABETI, LABE ..ETC ETC!!!! CAPTURA INPRESIONANTA :))) IMPREIONANT A FOST 9 TONE DE COCAINA LA CONTANTA VA DRAQ DE PAPAGALI!!!