Cantitate impresionanta de mercur descoperita in pivnita unui timisorean de 64 de ani!

30 de kilograme de mercur! Aceasta cantitate de substanta interzisa era ascunsa in pivnita unui timisorean. In aceasta dupa amiaza tocmai proprietarul, in varsta de 64 de ani,  s-a dus si s-a autodenuntat politistilor de la Serviciul de Arme si Explozibili.

Barbatul le-a declarat oamenilor legii ca si-a dat seama cat este  de periculoasa substanta si i-a anuntat de existenta acesteia. Alertati, politistii s-au deplasat la domiciliul lui si in boxa au gasit recipientii in care erau depozitate cele 30 de kilograme de mercur.

Barbatul care s-a autodenuntat a lucrat la o fabrica unde se foloseau astfel de substante.

Desi s-a autodenuntat, timisoreanul ar putea sa se aleaga cu dosar penal pentru nerespectarea regimului substantelor periculoase. Politistii incearca sa afle de cand anume tinea barbatul mercurul in subsol.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.