Cantecele romanilor, in spectacol folcloric de Ziua Unirii Principatelor Romane, la Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii sunt invitati la un spectacol folcloric cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. Evenimentul se va desfasura la Filarmonica ”Banatul”, in Sala Capitol. Va fi muzica populara din Banat, dar si din Ardeal.

Spectacolul ”Cantecele romanilor” va avea loc in data de 22 ianuarie 2015, de la ora 18.00 si ii va avea ca protagonisti pe artistii Ansamblului Profesionist “Banatul” si pe invitatii lor.

Conducerea muzicala este semnata de Sebastian Rosca, iar coregrafia de Nicolae si Brandusa Stanescu.

Vor urca pe scena solistii vocali Sava Negrean Brudascu, Nicu Novac, Doriana Talpes, Ghita Caltun Brancu, Carmen Biruescu. De asemenea, vor mai participa si dansatorii grupului “Junii Banatului”, coordonati de coregrafii Grigore si Floare Munteanu.

Spectacolul este prezentat de Felicia Stoian.

Intrarea se face pe baza de invitatii, care se pot ridica de la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis, str. Emanoil Ungureanu, nr. 1, cam. 19.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...