Cantecele lui Costel Busuioc au rasunat in Posta Mare din Timisoara

Peste 100 de oameni de toate varstele, care aveau sau nu de trimis vreo scrisoare ori un colet astazi, s-au adunat in holul de la Posta Mare sa-i asculte cantecele lui Costel Busuioc, banateanul ajuns famios in intreaga Europa.

Costel Busuioc, care a devenit celebru dupa ce a participat la o emisiune de televiziune din Spania, a concertat live la Posta Mare. Cei prezenti au ascultat colinde interpretate de Busuioc, dar si cantece de pe cele doua albume ale sale.

Odata cu acest concert, Posta Mare a lansat campania „Vine postasul! Mi-ai scris ceva?”.  Prin aceasta campanie se doreste readucerea scrisorii traditionale in prim-plan. Costel Busuioc si-a amintit, cu acest prilej, de copilaria sa cand, spune el, era fascinat de postasul care impartea scrisorile zi de zi.

Ca o noutate, CD-urile scoase de Costel Busuioc vor fi vandute, in baza unui contract de consignatie, de catre toate oficiile de posta din regiunea vest pentru inceput, apoi vor fi introduse si in celelalte oficii din tara. Mai mult, in majoritatea oficiilor postale, pe perioada sarbatorilor de iarna, vor rasuna colinde cantate de Costel Busuioc.

„Prin concertul lui Costel Busuioc la Posta Mare dorim sa ne promovam valorile. CD-urile lui vor putea fi cumparate de la Posta incepand cu prima parte a lunii decembrie. Mai intai vor intra pe regionala, apoi si in oficiile din tara”, a declarat Nelu Balas, directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara.

Tot ca o noutate, la posta se vor putea face asigurari. „Am discutat cu cei de la Directia de Servicii Financiare, iar pana la sfarsitul anului postasii vor face asigurari. Vom lucra prin brokeri. Cei care vor face cea mai buna oferta, vor fi selectati. Avem 7.000 de oficii pe plan national si avem posibilitatea sa intram in fiecare casa. Urmeaza sa demaram un plan de pregatire a postasilor”, a mai declarat Balas.

Directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara a tinut sa infirme si zvonurile cum ca posta se va privatiza. „In urma intalnicii cu ministrul comunicatiilor Valerian Vreme a rezultat ca posta nu se va vinde, ci dimpotriva, se va investi in posta. S-a discutat si despre disponibilizari. Am ajuns la concluzia ca din punct de vedere managerial este bine sa ne diversificam produsele si sa ne pastram angajatii”, a subliniat Nelu Balas.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.