Cantareti foarte iubiti de muzica populara vor fi vedete in spectacolul aniversar al Ansamblului ‘Banatul’ din Timisoara!

TIMISOARA. Ansamblul Profesionist ”Banatul” din Timisoara aniverseaza 45 de ani. Cu acest prilej va avea loc un super-concert de muzica populara, iar de pe scena nu vor lipsi indragiti interpreti printre care Niculina Stoican, Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbrava, Adrian Stanca, Dumitru Teleaga.

De asemenea, vor urca pe scena Junii Banatului, si cercurile de coregrafie ale Centrului de Cultura si Arta a Judetului Timis.

Conducerea muzicala este semnata de Sebastian Rosca, iar coregrafia le apartine lui Nicolae si Brandusa Stanescu, Floare si Grigore Munteanu, Maria Dudau si Nicoleta Ancuta.

Saptamana viitoare vor fi 45 de ani de activitate a Ansamblului Profesionist Banatul cu multe incercari, cand ansamblul a fost pe culmi sau in abis. In acest moment ne mandrim ca in ultimii 20 de ani Ansamblul nu a mai fost la nivelul la care este acum. Avem deja patru generatii de dansatori. Din pacate nu avem solisti angajati, dar colaboram cu toti solistii din Banat si din tara. Cel mai important este ca oamenii din ansamblu si-au recastigat demnitatea”, a spus Liliana Laichici, managerul Centrului de Cultură si Arta al judetului Timis.

Spectacolul care va dura trei ore va avea loc in data de 4 iunie a.c., de la ora 19.00, la Teatrul National Timisoara si va fi prezentat de Felicia Stoian.

Intrarea este gratuita si se face pe baza de invitatie care se poate procura de la sediul Centrului de Cultura si Arta, aflat in apropierea Pietii Libertatii, pe strada E. Ungureanu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...