Noutati :

Candidatura lui Raul Ambrus la functia de presedinte al PNL Timisoara a fost invalidata

30 iulie, 2021 - 08:32 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Comisia de Arbitraj PNL a decis ca Raul Ambrus a fost suspendat corect si statutar, astfel ca acesta nu va mai participa la alegerile PNL Timisoara de sambata, deoarece candidatura sa a fost invalidata.

CITESTE SI: Mobilizare in locul in care centura sud se va intalni cu cea de nord, la Timisoara, unde se construiesc bretelele de acces. S-a trecut de 30% stadiu de realizare la viitoarea sosea de ocolire. Ultimele imagini de pe santier. Foto

Astazi, in baza Regulamentului de Organizare si Functionare al Curtii de Arbitraj, a fost respinsa, in unanimitate, contestatia formulata de Raul Ambrus ca nefondata. Acesta a fost invitat sa isi expuna punctul de vedere intr-o sedinta si sa depuna completari la dosar, dar a refuzat sa se prezinte la sediu sau sa trimita alte informatii care i-ar putea sustine plangerea. În lipsa sustinerii probatorii pentru aspectele semnalate de Raul Ambrus, s-a deliberat in baza documentelor existente la dosar si s-a constatat ca nu exista temei pentru contestatia acestuia”, a transmis PNL Timis, vineri seara

Avand in vedere suspendarea corecta si statutara a lui Raul Ambrus, cu majoritate de voturi, Comisia de Organizare si Desfasurare a Alegerilor Timisoara a invalidat candidatura acestuia pentru functia de presedinte al PNL Timisoara.

Suspendarea lui Raul Ambrus a trecut in CDJ cu 73 voturi „pentru” si 8 voturi „impotriva”, in 19 iulie 2021, inainte de emiterea unei completari a regulamentului venita de la nivel central.

Atat colegii din PNL Timisoara, cat si cei din PNL Timis s-au delimitat si au dezaprobat conduita lui Raul Ambrus, acesta fiind principalul instigator in scandalul alegerilor din 3 iulie 2021, de la PNL Timisoara. PNL Timis isi reafirma angajamentul pentru respectarea statutului si a competitiei democratice in cadrul alegerilor interne, motiv pentru care respinge ferm orice presiune care ar putea afecta buna desfasurare si corectitudinea procesului de votare. Statutul PNL este foarte clar cu privire la obtinerea si pastrarea calitatii de membru intr-o organizatie, precum si cu privire conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un membru ca sa poata vota”, a transmis PNL Timis.

Raul Ambrus nu a putut fi contactat pentru a comenta deciza Curții de Arbitraj a PNL

UPDATE: Raul Ambrus: Este o decizie abuziva sa ma scoata din cursa si sa castige domnul Tabara

Liberalul Raul Ambrus, cel care a castigat in 3 iulie alegerile invalidate la PNL Timisoara, a declarat ca decizia Comisiei de Arbitraj de a-i invalida candidatura cu doar cateva ore inaintea alegerilor reluate la PNL Timisoara este una abuziva. Ambrus a adpugat ca il va sustine, pentru presedintia organizatiei, pe deputatul Claudiu Chira.

”Este o decizie abuziva, sa ma scoata din cursa, sa castige domnul Tabara. Este o decizie a Comisiei de organizare a congresului care precizeaza ca pe perioada alegerilor nu se pot face suspendari sau excluderi din partid. Comisia de Arbitraj de la Timis a decis invalidarea candidaturii, nu Curtea de la Bucuresti. Eu maine il sustin pe domnul deputat Claudiu Chira pentru functia de presedinte al PNL Timisoara. Conform deciziei de la nivel national vor fi anulate alegerile si de la PNL Timisoara si de la PNL Timis pentru ca se merge pe un convocator viciat. Eu o sa fiu acolo, la alegerile de maine si imi indrum colegii sa il sustina pe Claudiu Chira”, a declarat Raul Ambrus.

In cursa pentru functia de presedinte al PNL Timisoara au ramas 17 candidati. Alegerile se vor desfasura sambata, de la ora 10.00

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...