Noutati :

Candidatii USR – Plus Timis si-au depus candidaturile la Camera Deputatilor si Senat, fara Dominic Fritz: Acum 4 ani, exact in acest loc a inceput aventura noastra parlamentara. Video

21 octombrie, 2020 - 01:52 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
3

TIMISOARA. Candidatii USR – Plus din Timis si-au depus candidaturile la Camera Deputatilor Senat, miercuri. Dosarele cu semnaturi au fost depuse la Biroul Electoral Judetean, fara ca Dominic Fritz sa insoteasca delegatia.

Acum 4 ani, exact in acest loc a inceput aventura parlamentara pentru USR Timis, astazi suntem USR-Plus, o echipa mare, o echipa care in cladirea din spate (Consiliul Judetean Timis – n.r.) va avea reprezentanti, care a dat primarul Timisoarei, o echipa care multumeste timisorenilor si timisenilor pentru incredere si va cere votul pentru a avea o delegatie cat mai numeroasa in Parlamentul Romaniei, sa avem cat mai multi deputati si senatori, ca sa putem impreuna cu Dominic Fritz, impreuna cu Cristian Mos sa facem lucruri bune pentru Timisoara si pentru Timis din Parlamentul Romaniei in urmatoarea legislatura„, a declarat Catalin Drula, cel care conduce lista pentru Camera Deputatilor.

Alianta USR- Plus va participa la alegerile parlamentare din 6 decembrie cu o delegatie robusta si consistenta de oameni profesionisti care sunt foarte priceputi in ariile lor de competenta si cu oameni care au o experienta prealabila in Parlament„, a declarat si Raoul Trifan, cel care conduce lista de candidati pentru Senat.

VIDEO: George Stefanita

Candidații pentru Senat ai USR – Plus Timis:

Raoul Trifan
Dan Reșitnec
Diana Amza
Mircea Vancia

Candidații pentru Camera Deputaților ai USR-Plus Timis:

Cătălin Drulă
Daniel-Liviu Toda
Nicu Fălcoi
Kinga Târlea
Zoltan Nemeth
Oana Chirilă
Cătălina Jahn
Alexandru Pupșa
Zinel Cristian Constantinescu
Cosmin StănilăInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cu doi papagali ca astia sigur nu veti face mare branza… Drulă un mitic sadea prins cu minciuna in scandalul votului ptr Ciordache, parasutat fortat de Barna in Filiala de Timiș, misiune ușoară cu un pacalici servil ca Cristi Moș iar imberbul lăudăros cu tupeu pe nume de fotbalist brazilian (Raoul, halal bănățean) care a sarit ca păduchele din pozitia de proaspăt ales in CJ pe cea la Parlament batjocorindu-si votantii locali in cel mai pur stil oportunist. Dar SE PRETIND ALTFEL!! Cei din noua generație.

  2. Ar fi fost de dorit sa prezentati pe scurt și realizarile in sesiunea parlamentara trecuta a celor prezenți pe liste a doua sau a nșpea oară, să știe și cel care votează dacă, și de ce, îl mai trimite încă o dată în Parlamentul României pe cel propus.

  3. Nici un partid din Ro nu e bun,dar asta e un partid de latratori si oameni cu principii si scoli mai innalte.parerea mea