Noutati :

Candidatii pentru parlamentare, sortati atent in PNL Timis. Ce test le-a pregatit presedintele Nicolae Robu?

9 septembrie, 2016 - 03:55 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Partidul National Liberal Timis planuieste sa faca o selectie foarte atenta a candidatilor. Organizatiile de tineret, de femei si primarii din cadrul PNL vor trebui sa propuna cate trei candidati, insa pe toti ii asteapta si un alt test.

Tineretul va veni cu 3 propuneri, femeile cu 3 si primarii cu 3. In Biroul Politic Judetean va fi un vot secret, dar organizat cu toate masurile de confidentialitate, pentru intocmirea unui clasament pe fiecare categorie. Care sunt primii 3 tineri in acceptiunea BPJ, care sunt primii 3 femei si primii 3 de la primari in acceptiunea BPJ. Primele  pozitii din cele 3 ierarhii vor fi puse in ordine si cei care le vor ocupa se vor pronunta pentru locul pentru care opteaza, locul 2 la Senat, locul 4 si 5 la Camera Deputatilor. Am mai hotarat ca primarii insisi sa stabileasca printr-un vot secret daca doresc ca sustinutul lor sa fie unul din ei sau daca doresc ca printre cei trei transmisi spre BPJ sa fie si ne-primari sau numai ne-primari. Deci, sustinutul tinerilor e obligatoriu sa fie tanar, sustinuta femeilor e obligatoriu sa fie o femeie. La primari noi nu vrem sa impunem daca sustinut lor sa fie un primar sau daca poate fi orice membru PNL Timis agreat de catre primari. Primarii insisi vor decide asta miercuri„, a spus presedintele PNL Timis.

Candidatii vor trebui sa mai treaca de un hop pentru a intra in cursa pentru un fotoliu de parlamentar.

Vom face si un sondaj in care ii vom include pe toti candidatii, pe toti aspirantii si membrii BPJ vor cunoaste rezultatele sondajului inainte sa isi dea votul. Vrem sa procedam democratic… Sondajul costa si va trebui sa fie suportat de candidati. Vrem ca sondajul sa fie facut de un institut specializat, incat nimeni sa nu conteste rezultatele. Absolut toti candidatii intra in sondaj. Va trebui ca un candidat dintre acestia sa aiba cel putin 20% din voturile componentei care il genereaza ca sa fie luat in considerare la nivel de BPJ. Tinerii vin cu 3 candidati. Daca unul are 40%, al doillea 45 si ultimul 15, acesta din urma nici nu mai e luat in considerare„, a completat Nicolae RobuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Haideti sa spunem tot ce stim, bun sau rau despre candidati. https://www.votra.org , pagina unde putem spune liber si necenzurat lucrurilor pe nume. Sa alegem destept si sa curatam odata scena politica….