Noutati :

Candidatii la titularizare din Timisoara, amarati din cauza notelor slabe obtinute si a lipsei posturilor vacante

18 iulie, 2011 - 08:39 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Dupa ce au pierdut aproape o zi intreaga in fata centrelor de examinare pentru a afla ce note au obtinut, viitorii dascali titulari din Timisoara au plecat acasa putin cam tristi.

La Colegiul Tehnic „E. Ungureanu“, asteptarea a fost covarsitoare. Cea mai mica nota primita in acest centru a fost 1, la disciplina educator in invatamantul prescolar. La polul opus se afla o nota de 9,6, la consiliere psihopedagogica.

Unii dintre candidati nu au stat pe ganduri, au si depus contestatie. „Am primit cinci contestatii. Sunt persoane care nu locuiesc in Timisoara si pentru care inca un drum de la Faget pana aici ar fi prea mult. Maine, 19 iulie, primim contestatii de la ora 8 la 17“, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro presedintele centrului, Ciprian Frumusescu.

„Sunt aici de la 12. Am stat atata timp sa aflu rezultatul si acum depun contestatie. Am luat peste 6, dar nu e suficient. Am nevoie de cel putin 7. Si stiu ca am scris de mai mult“, a spus amarata Maria, unul dintre candidatii care au sustinut examenul pentru un post de educatoare in acest centru.

Mihai, candidat la Istorie a precizat: „Sunt bucuros. Peste 7 cat am luat eu inseamna nota titularizabila. Pacat ca nu sunt decat posturi pentru suplinire in tot judetul. Ar fi cateva ore la Timisoara, dar impartite pe la mai multe scoli. Oricum, Timisoara si vreau. Inca nu m-am uitat sa vad ce au facut ceilalti care au sustinut examenul la Istorie“.

„Nu vreau sa spun ce nota am luat. Inca nu m-am hotarat daca o sa depun sau nu contestatie. Am luat o nota foarte mica, la care chiar nu ma asteptam. E adevarat ca examenul a fost mai greu decat acum doi ani cand l-am mai sustinut, dar cum nu sunt posturi… tot incercam“, a mentionat pentru www.opiniatimisoarei.ro o alta candidata la examenul de titularizare.

Foto: Dariana DragosInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...