Noutati :

Cand vom avea Autostrada de 100 de kilometri intre Timisoara si Belgrad?

17 iulie, 2014 - 01:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Premierii Romaniei si Serbiei, Victor Ponta si Alexander Vucic, au convenit, joi, la Belgrad, ca ministrii de resort din cele doua tari sa stabileasca cele mai bune modalitati de finantare a unei autostrazi de circa 100 kilometri intre Belgrad si Timisoara.

Termenul stabilit pentru aceasta este 1 septembrie 2014.

Ponta si Vucic au discutat despre necesitatea imbunatatirii relatiilor economice bilaterale, dezvoltarea infrastructurii fiind o necesitate in acest scop.

Una din ideile principale a fost aceea de a avea pana la 1 septembrie din partea celor doi ministri o situatie foarte clara referitoare la o autostrada, un drum rapid intre Timisoara si Belgrad, care sunt costurile, care este modul de finantare. impreuna putem sa dezvoltam asemenea proiecte de infrastructura, care nu au mai fost facute intre Romania si Serbia, cred, de 40 sau 50 de ani„, a declarat Ponta.

Vucic a precizat ca autostrada ar urma sa aiba o lungime de circa 100 kilometri si a subliniat ca Serbia are probleme de finantare, avand in vedere datoria sa publica.

Premierul Victor Ponta se afla in Serbia in vizita oficiala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. In sfarsit, „noi” (Romania) nu vom mai avea probleme de finantare pentru un obiectiv important.