Noutati :

Cand se muta Clinica de Dermatologie din centrul Timisoarei si in ce stadiu sunt lucrarile la noua cladire?

26 octombrie, 2014 - 07:56 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. A fost stabilit inca din primavara acestui an ca Dermatologia se va muta din centrul Timisoarei, in Complexul Studentesc, in fosta cladire a Universitatii Tibiscus de pe strada Daliei. Acum, primarul Nicolae Robu spune ca lucrarile de renovare a cladirii decurg neasteptat de bine si s-ar putea finaliza mai devreme decat e prevazut in contract.

Cu toate acestea, spune primarul, clinica nu se va putea muta din centru in noua cladire mai repede de luna mai.

Mutarea nu numai ca presupune timp, dar, in plus, bolnavii nu vor putea sta intr-o cladire care nu va fi incalzita toata iarna.

Se lucreaza la fostul Tibiscus, sunt multumit de lucrari. Este programat ca totul sa se incheie acolo in primavara, dar dupa cum decurg toate cred ca lucrarile se vor incheia in luna ianuarie. Cu toate acestea Dermatologia nu se va muta acolo mai devreme de luna mai”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Mai mult decat atat, edilul spune ca va da drumul la licitatia pentru gasirea unui constructor care sa renoveze si cladirea Dermatologiei de pe Marasesti.

Vreau sa dam drumul la licitatie mai devreme pentru ca atunci cand Dermatologia s-a mutat, sa semnez doar ordinul de executie. Nu vreau sa pierdem timp”, a mai spus Robu.

In actuala cladire a Clinicii de Dermatologie urmeaza sa se mute toate consulatele si reprezentantele diplomatice care functioneaza in Timisoara.

Investitia in fosta cladire a Universitatii Tibiscus, de pe strada Daliei, acolo unde se va muta Dermatologia se ridica la 7,34 milioane de lei, bani din bugetul local.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...