Noutati :

Cand se deschide Targul de Craciun de la Timisoara? Va fi in doua locatii din oras!

30 octombrie, 2014 - 12:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Si anul acesta, Primaria Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului vor organiza Targul de Craciun, asa cum deja ne-au obisnuit. Comerciantii care doresc sa participe la acest targ au primit deja lista cu documentele necesare.

Targul de Craciun de la Timisoara va fi deschis in perioada 1 decembrie 2014- 7 ianuarie 2015 si a ajuns deja la cea de-a VIII-a editie. Manifestarea se va derula atat in Piata Victoriei, cat si in piateta de langa Scoala Generala nr.30, in zona Soarelui.

Comerciantii care doresc sa participe la Targul de Craciun vor trebui sa depuna, intre 3-14 noiembrie 2014, la Primaria Timisoara, la camera 12, Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii, la ghiseele nr. 3 si nr. 4, pentru Directia Comunicare (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 – 16:30 si marti 08:30 – 18:30) urmatoarele documente:

• formular (word) de participare la Targul de Craciun;
• CD cu poze si lista produselor comercializate;
•  poze ale casutei, in cazul in care comerciantul detine casuta;
• copie xerox dupa actele firmei;
• certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate;
• date de contact

Totodata comerciantii sunt rugati sa precizeze daca au nevoie de curente electric, apa sau alte utilitati.

Cei care vor comercializa produse alimentare vor avea nevoie de avizul prealabil al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...