Cand se deschide Targul de Craciun 2015 la Timisoara? Au inceput pregatirile

TIMISOARA. Primaria Timisoara se pregateste deja de sarbatorile de iarna. Incep inscrierile la editia de anul acesta a Targului de Craciun, care va avea loc in perioada 1 decembrie – 2 ianuarie 2016.

Ornamente de sarbatori, dulciuri, produse artizanale, de toate se vor gasi in Piata Victoriei din Timisoara. Casute vor fi puse, ca si in anii trecuti, si in piateta de langa Scoala Generala nr. 30 din Soarelui, in cartierul in care locuieste primarul Timisoarei. In parcarea de la Modex va fi zona cu mancare.

Primaria Timisoara asteapta acum comerciantii. Cei care vor sa ocupe casutele din Piata Victoriei si din Soarelui trebuie sa depuna actele necesare la municipalitate. Dosarele se depun in perioada 2 – 13 noiembrie, la camera 12, la ghiseele nr. 3 si 4, pentru Directia Comunicare, lunea, miercurea, joia si vinerea, intre orele 8:30 – 16:30, dar si martea, intre orele 8:30 si 18:30. Comerciantii au nevoie de un formular de participare, un CD cu poze si lista produselor comercializate, copie xerox dupa actele firmei, certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate. Totodata, trebuie sa spuna si daca au nevoie de utilitati. Cei care vor sa vanda mancare trebuie sa aiba si aviz prealabil de la Directia Sanitar-Veterinara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.