Cand se afiseaza rezultatele la sesiunea de toamna a Bacalaureatului?

Un numar de 29.589 de candidati (80,59% din totalul celor 36.717 absolventi de clasa a XII-a inscrisi) au participat vineri la ultima proba scrisa din cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, proba la alegere a profilului si specializarii E) d), 37 de elevi fiind eliminati din cauza unor tentative de frauda, se arata intr-un un comunicat al Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Prima afisare a rezultatelor este programata marti, 1 septembrie (pana la ora 16,00). Contestatiile pot fi depuse in aceeasi zi, in intervalul orar 16,00 — 20,00. Solutionarea contestatiilor se va efectua in zilele de 2 si 3 septembrie, in timp ce rezultatele finale vor fi facute publice vineri, 4 septembrie, mentioneaza MECS.

Sursa: realitatea.net

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.