Cand oamenii fac minuni. Casa unei mame ce-si creste in conditii grele cei 4 copii, reparata de voluntarii Acasa in Banat. Foto

TIMISOARA. Oamenii care merita aplauze la scena deschisa. A fost forfota mare sambata intr-o gospodarie aflata nu departe de Timisoara, la Costeiu, unde zeci de voluntari au raspuns apelului asociatiei Acasa in Banat si au ajutat la renovarea casei unei femei necajite care-si creste singura cei 4 copilasi si are grija si de batrana sa mama bolnava.

„Sambata, 12 octombrie 2019, ne-am adunat la Costeiu, langa Lugoj, pentru a interveni la casa Ionelei, o mamica cu patru copii care locuieste in conditii dificile.

Incepand cu ora 09.00, ne-am apucat de treaba iar pe parcursul zilei ni s-au alaturat in total 30 de voluntari, fiecare contribuind cu tot ce a putut pentru a ajuta.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia Acasa in Banat, alaturi de Roatarct Club Timisoara Opera si Asociatia Educatia la Sat. Ne-au fost aproape numerosi donatori de materiale de constructii, diverse bunuri, bani, mancare si pana la oamenii din sat sau vecini.

Lucrarile s-au concentrat pe igienizarea casei si curtii, inlocuirea instalatiei electrice, inlocuirea ferestrelor cu unele efciente termic, termoizolarea fatadei, zugravirea interiorului etc.

Ne pregatim pentru a doua etapa a interventiei, ce presupune finalizarea izolarii exterioare si a zugravelilor precum si amenajarea unei bai la interior si conectarea ei la sistemul de canalizare. Calendarul lucrarilor va fi anuntat in zilele urmatoare”, au transmis reprezentantii Asociatiei Acasa in Banat.

Pentru acest proiect puteti face donații în bani se pot face către: Asociația Acasă în Banat, CIF 39329018, Adresa: sat. Valeapai, nr.134, comuna Ramna, județul Caraș-Severin
Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/ BIC: BTRLRO22
PayPal: [email protected]

Asociatia Acasa in Banat, fondata de doi tineri din Timisoara, isi propune sa pastreze patrimoniul cultural al regiunii Banat, sa redea culoare satului banatean, sa redescopere adevaratele valori: oameni buni si gospodari, case frumoase si povestile lor. ‘Avem grija de ele sa le dam mai departe, sa nu piara in timp si in uitare’.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Geta Bioenergeta spune:

    Aceasta „mamica” care are 4 copii din probabil patru incercari esuate de a-si reface fericirea, nu a auzit la viata ei de anticonceptie, chiar a trebuit sa aiba atitudinea asta de animal fara nici o responsabilitate, stiind ca nu are nici dupa ce bea apa? Taticii in cauza, pe unde sticlesc ochii, dupa ce si-au diseminat zestrea genetica fara o minima responsabilitate?