Noutati :

Cand ar putea avea Timisoara prima parcare supraetajata, ca in Germania, in spate la Bega? SDM face un nou anunt pentru oferte!

16 iulie, 2014 - 03:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Societatea de Drumuri Municipale din Timisoara face o noua selectie de oferte pentru construirea unei parcari supraetajate in spatele magazinului Bega. Al doilea pas este organizarea unei licitatii.

SDM vrea sa participe la aceasta investitie ca partener – investitor, iar pentru aceasta are nevoie de un asociat. Colaborarea va duce, in final, la construirea si apoi exploatarea unei parcari supraetajate. Investitorul ar trebui sa puna la bataie 3 milioane de euro pentru aceasta investitie, potrivit caietului de sarcini.

Ofertele sunt asteptate la sediul SDM Timisoara, din Splaiul  N. Titulescu, nr. 10, pana la data de 15 octombrie 2014, ora 12.00. Doua ore mai tarziu vor fi deschise ofertele.

Partenerul va fi selectat de o Comisie de negocieri numita prin Hotarare a Consiliului Local al Municipiului Timisoara.

Caietul de sarcini poate fi obtinut, in mod gratuit, de la Serviciul de Administrare Parcari al SDM, la numarul de telefon 0256-493393, faxul 0256-200059 şi adresa de e-mail [email protected]

Dupa aceasta etapa se face licitatia, iar la sase luni de la organizarea licitatiei, parcarea va putea  fi folosita de catre soferi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...