Noutati :

Campioni si vicecampioni nationali si europeni la sport, praf la romana sau matematica la BAC-ul olimpicilor din Timis!

5 iunie, 2012 - 02:04 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Aduc medalii peste medalii pentru Timisoara si liceele la care invata, sunt primii la disciplinele sportive, insa trebuie sa se puna serios cu burta pe carte.

Vorbim despre olimpicii din Timisoara care au sustinut examenul de Bacalaureat in acest an la Bacau.

Doar 4 olimpici (din care doi sportivi) din cei 17 prezenti au trecut probele cu brio.

Marii performeri ai examenului de maturitate din 2012 sunt sportivele Ioana Iancu si Adelina Pastor de la LPS Banatul care au obtinut fiecare media de trecere.

Ioana Iancu a obtinut o medie de 6,46 (5.65 romana, 6,50 istorie, 7,25 geografie), in timp ce

Adelina Pastor a trecut bac-ul cu o medie generala de 6,15 (5,65 romana, 5,30 istorie si 7,50 geografie). Un alt performer este Retzler Rainer de la Liceul „Grigore Moisil”. Elevul olimpic la Informatica s-a descurcat de minune la editia din acest a olimpicilor la bac. Retzler a obtinut cele mai bune rezultate dintre olimpicii timiseni: 8.76 media generala (7,5 romana, 9 – matematica si 9,8 Informatica T1 intensiv C/C++). Cea de-a patra olimpica este Sandu Roxana de la Colegiul Hasdeu Lugoj care a promovat examenul de maturitate cu o medie im[presionanta 9,66.

VEZI PE WWW.FORTAVIOLA.RO CE AU FACUT SPORTIVII RESPINSI LA BACInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...