Campionatul National de Karate la Sannicolau Mare in acest sfarsit de saptamana

SANNICOLAU MARE. Orasul Sannicolau Mare va fi gazda primei editii a Campionatului National de Karate conform standardelor si regulamentelor Asociatiei Japoneze de Karate-JKA. Competitia are loc sambata, 17 mai, de la ora 9.00 la Sala de sport Ioan Morar.


In concurs s-au inscris practicanti de karate din cadrul a 10 cluburi din tara. Competitia se va desfasura pe 4 categorii si anume: copii, cadeti, juniori si seniori, concurentii inscrisi avand cel putin doi ani de activitate in cadrul unui club de karate.

Ma bucur ca am reusit sa organizam aceasta competitie la Sannicolau Mare, deoarece este un oras in care am gasit o deschidere foarte mare pentru karate. Am fost sprijiniti de catre primarie si sunt sigur ca pe viitor vom ajunge la multe editii organizate aici, in cel mai vestic oras al Romaniei. Copiii sunt atrasi de karate si este bine sa ii incurajam sa practice un sport care, pe langa miscare, ofera si o educatie adecvata”,  spune Zoltan Nagy, presedintele Asociatiei Nationale de Karate JKA WF ROMANIA.

Este un eveniment important pentru orasul nostru si am convingerea ca evenimentul sportiv de sambata va atrage spre karate multi tineri din Sannicolau Mare. Le multumesc organizatorilor si ii asigur ca din partea noastra, a primariei, au tot sprijinul necesar”, declara primarul orasului Sannicolau Mare, Danut Groza.

Parteneri in organizarea competitiei sunt Primaria orasului Sannicolau Mare si Clubul Sportiv Unirea Sannicolau Mare. Campionatul este deschis publicului, intrarea fiind gratuita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.