Noutati :

Campionatul judetean s-a incheiat, Automobilismul continua la Timisoara cu doua etape din Campionatul National

14 noiembrie, 2012 - 02:36 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Desi au disputat deja ultima etapa din Campionatul Judetean de Automobilism, pilotii timiseni au ocazia sa-si mai incerce o data bolizi si maiestria.

De aceasta data, intr-un concurs de nivel national, pentru ca Timisoara va gazdui duminica, 18 noiembrie, etapele III si IV din cadrul Campionatului National de Automobilism 2012.

”Romania Grad Prix- Timisoara 2012” se va desfasura in organizarea Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul A.C.R.Timis si va avea loc pe traseul P-ta Huniade-B-dul I.C.Bratianu-str.20 Decembrie 1989, parcul de start fiind in parcarea ADP din P-ta Huniade.

Se va disputa cate o mansa de concurs per etapa, in fiecare mansa concurentii avand de parcurs cate 2 km. In clasamentul final se vor lua in calcul timpii cumulati in cele doua etape.

Startul primului concurent se va da la ora 9,30, iar festivitatea de premiere va avea loc  de la ora 18.

Pe toata durata desfasurarii competiei, intre orele 9 si 18, circulatia va fi inchisa in zona respectiva.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...