Noutati :

Campionatul Judetean de Automobilism Timis si-a desemnat oficial castigatorii din 2012! Vezi clasamentele finale complete!

8 februarie, 2013 - 07:39 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Opinia Timisoarei Rally Team este marea castigatoare a intrecerii automobilistice din anului 2012. Opinia Rally Team s-a impus atat in Campionatul Judetean, cat si in Campionatul National de Automobilism ACR.

In clasamentul pe echipe a Campionatului Judetean de Automobilism Timis, Opinia Timisoarei Rally Team s-a impus detasat, cu un total de 25 de puncte, in fata echipei Conecter Motorsport, care  adunat 16 puncte, in cele 11 etape. Iar pilotii de la Opinia Rally Team au castigat 5 din cele 6 categorii la care s-a concurat.
Alexandru Krepelka de la Opinia Rally Team este campionul judetean al anului trecut, cu un total de 90 de puncte, fiind urmat in clasamentul open, de un alt pilot de la Opinia, Sergiu Tirla, cu un total de 56 de puncte, in timp ce locul trei, in clasamentul general i-a revenit lui Raul Tudoreanu, de la Conecter Mororsport, cu 44 puncte.
La clasa III, s-a impus acelasi Alexandru Krepelka, cu 82,9 puncte, urmat tot de un pilot de la Opinia Rally Team, Daniel Preunca(50 de puncte) si de Claudiu Popa de la Urban Racers(34 de puncte).
La Clasa II, campion a fost desemnat Sergiu Tirla de la Opinia Rally Team(66 p), urmat de Raul Tudoreanu(60 p) si Marius Curelaru(38p), iar la Clasa I, pe rimul loc s-a clasat Raul Tudoreanu(72 p), urmat de Catalin Istoc(66p) si Vlad Bunescu(61,9p).
In intrecerea feminina, castigatoare pe anul 2012 este Diana Stefanescu, de la Opinia Rally Team(32 p), urmata de Ramona Copoceanu(26p) si Diana Iordache(22p).
La juniori, Adrian Marcovici nu a avut concurenta in 2012, castigand cu un total de 19 p, iar in competitia debutantilor podiumul pe 2012 este format din Vlad Briscan(36 p), Darco Pelici(26) si Mihai Preunca(17p).
Rezultatele inregistrate de Opinia Timisoarei Rally Team in anul 2012, nu s-au oprin doar la  Campionatul Judetean, Opinia Rally Team fiind desemnata si campioana nationala anul trecut, cu un total 15 punte. Locul II in competitia nationala a revenit celor de la Alexis Rally Team(13 p), iar pe locul trei s-a clasat Grand West Rally Team( 8p).
Campion national in 2012 a fost desemnat Sergiu Tirla, de la Opinia Rally Team, care a adunat 23 de puncte in cele 4 etape disputate. Pe locul doi in clasamentul open s-a clasat Cornel Gardean(20 p), iar pe locul trei, Alexandru Krepelka tot de la Opinia Rally Team(18p).
Castigator la clasa III a fost desemnat Ionut Rudeanu(21 p), urmat de Alexandru Krepelka(20,9p) si Cornel Gardean(20p).
La Clasa II s-a impus acelasi Sergiu Tirla(33p), urmat de Zoltan Szorad(22,89) si Daniel Preunca, de la Opinia Rally Team(14p). Iar la clasa I, castigator in competitia nationala, pe anul 2012 este Gherga Bogdan(26,9p), urmat pe podium de Marius Giurisici(21p) si Daniel Preunca(20p).
In clasamentul feminin al Campionatului National de Automobilism ACR, primul loc a fost ocupat de Ramona Copoceanu(10p), urmata de Diana Iordache(6p) si Rodica Lupei(6p).
Atat castigatorii Campionatului National de Automobilism, cat si cei din Campionatul Judetean de Automobilism si Karting Timis vor fi premiati sambata in cadrul Galei Campionilor 2012.
Vezi clasamentele complete pe www.fortaviola.ro!


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...