Noutati :

Campionatul Judetean de Automobilism Timis a ajuns la cea de-a 9-a etapa. Grand Prix Lugoj 2013, gata de start!

15 octombrie, 2013 - 01:09 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Spectacolul automobilistic se muta week-end-ul acesta la Lugoj. Pilotii din Campionatul Judetean de Automobilism revin la start pentru o noua etapa.
Comisia de Automobilism si Karting  din cadrul A.C.R.Timis, organizatoarea intrecerii, propune pentru aceasta runda un concurs de genul circuit de viteza si indemanare urban, traseul ales fiind sensul giratoriu din Piata Victoriei.
Lunginea traseului va fi de 0,6 km si va fi parcurs de piloti in doua manse, urmand ca in clasament sa puncteze cel mai bun timp obtinut.
Tot sambata, la Lugoj, imediat dupa incheierea competitiei automobilistice va avea loc si cea de-a VII-a etapa a Campionatului de Karting Timis.
Circulatia va fi inchisa in zona sensului giratoriu din piata Victoriei si pe str. 20 Decembrie 1989 in data de 19.10.2013 intre orele 08.00-16.00.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...