Noutati :

Campionatul Judetean de Automobilism si Karting Timis le propune pilotilor o noua etapa interesanta: Rally-Kart Dumbravita 2014

26 iunie, 2014 - 02:15 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Pilotii banateni si nu numai se pregatesc pentru prima editie a Cupei Romaniei la automobilism, care va readuce in prim plan, dupa o pauza de zece ani, raliul Banatului. Aceasta va avea loc insa abia in week-end-ul 12-13 iulie, iar pana atunci automobilistii timiseni isi vor testa in masinile la cea de-a VI-a etapa a Campionatului Judetean de Automobilism.
 Rally-Kart Dumbravita, o competitie de rally sprint la care vor participa echipaje formate doar din pilot, va avea loc sambata, in organizarea Auto Club Rally Timis si a Comisiei de Automobilism si Karting Timis.
Participantii vor avea parte de trei probe speciale interesante, primele doua se vor desfasura, incepand cu ora 10,04,  in centrul comunei Dumbravita, in perimetrul format de stazile Kos Karoly-Ghe. Doja-Franyo Zoltan, iar cea de-a treia ‘speciala’ va fi o proba de viteza pe iarba  si va avea loc pe terenul viran de pe strada Mures, de la ora 13.
Dupa concursul automobilistic, in locatia primelor doua probe se va disputa si etapa a VI-a a Campionatului Judetean de Karting Timis.
Intre orele 09 -16, circulatia va fi inchisa in zona de desfasurare a intrecerii automobilistice, iar cei aflati in zona sunt avertizati sa nu parcheze in perimetrul respectiv.
Premierea castigatorilor de la Rally-Kart Dumbravita va avea loc dupa ora 17, la Scoala Generala din Dumbravita.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...