Campionatul European Ori Cup, in acest weekend la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. The Central European ORI CUP,  competiție cu tradițieîn Europa Centrală, aflată la ediția 22, reunește la start echipaje din Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia și România. Ediția 2018 ajunge pentru prima dată la Timișoara, între 24-25 august.

Pe parcursul a două zile de concurs, echipajele formate din pilot și navigator au de parcurs 4 probe speciale de îndemânare și 4 etape de orientare.

Pe lângă echipajele participante în Campionatul European Ori Cup, pe parcursul celor două zile – vineri, 24, respectiv sâmbătă, 25 august – în parcarea Shopping City Timișoara vor putea fi admirate și mașinile înscrise în cadrul secțiunii de Autoslalom.

Această parte competițională este deschisă tuturor și se adresează în special amatorilor sportului cu motor, urmândsă se desfășoare pe un traseu amenajat în parcarea Shopping City Timisoara.

Organizatorii au pregătit 4 probe speciale diferite și nenumărate surprize.

Informații suplimentare privind regulamentul evenimentului, modalitățile de înscriere, cât și traseele probelor pot fi obținute de pepagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...