Campeador Residence – un nou proiect rezidential in zona de Nord a Timisoarei, dezvoltat de Campeador Group si vandut in exclusivitate de Hitch&Mosher

Campeador Residence Timișoara este un proiect imobiliar dezvoltat de către Campeador Group, situat pe Calea Torontalului, al cărui termen de finalizare este în prima jumătate a anului 2019. Ansamblul va oferi peste 160 de locuințe noi, cu finisaje la cheie, viitorilor beneficiari. Lucrările de construcție ale complexului au fost demarate în luna februarie a.c. și se estimează finalizarea proiectului în mai 2019.

Conform specialiștilor Campeador Group, piața locală din Timișoara este una dintre cele mai atractive și dinamice sub aspectul investițiilor rezidențiale, înregistrând o creștere a ofertei, concomitent cu cererea tot mai accentuată în această direcție.

Campeador Group introduce pe piața locală un ansamblu rezidențial modern, cu un nou tip de locuințe, având un regim de înălțime de 2S + P + 8E + Er. Noul proiect, dezvoltat pe Calea Torontalului nr. 21, aduce o serie de beneficii viitorilor locatari, precum existența spațiilor comerciale la parter, a locurilor de joacă pentru copii, a spațiilor verzi ample, dar și existența altor facilități care sporesc confortul locativ: încălzire în pardoseală și sisteme de climatizare performante. În dezvoltarea proiectului, accentul principal a fost pus pe confort si funcționalitate, pe versatilitate, atât în locuința proprie – oferite de calitatea și siguranța ambientului – cât și prin integrarea într-o comunitate rezidențială puternică.

„După dezvoltarea unor ansambluri rezidențiale în București, Cluj-Napoca și Viena, am ales să dezvoltăm acest prim proiect în Timișoara, deoarece credem în potențialul pieței din acest oraș înfloritor și în nevoia stringentă de proiecte rezidențiale de calitate, care să îndeplinească nevoile beneficiarilor. Ne propunem ca acest prim proiect să fie un simbol al calității și al confortului, stimulând în același timp simțul comunitar al locatarilor din ansamblul Campeador Residence”, declară Nelu Larionesi, Director General Campeador.

Complexul Campeador Residence Timișoara este format dintr-o construcție cu 2 scări, având peste 160 de apartamente cu terase generoase, spații comerciale, loc de joacă pentru copii, locuri de parcare, în totalitate subterane. Apartamentele din complexul Campeador Residence Timișoara se pot achiziționa finisate la cheie și vor beneficia de încălzire în pardoseală și climatizare. Complexul va beneficia și de pază permanentă și supraveghere video. Agentul exclusiv pentru vânzarea apartamentelor este Hitch&Mosher.

Pentru mai multe informații despre ansamblul rezidențial Campeador Residence Timișoara, puteți accesa www.campeador-residence.ro sau pagina de Facebook.

* * * * *
Campeador Group activează în domeniul construcțiilor civile și industriale, de peste 12 ani, desfășurându-și activitatea în sediile și punctele de lucru din Cluj-Napoca, București și Bistrița. Campeador Residence este compania de dezvoltare a proiectelor imobiliare, având în portofoliu dezvoltări rezidențiale din București, Cluj-Napoca și Viena, proiecte care însumează peste 350 de apartamente, livrate în perioada 2017 – 2018.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Patru camere inghesuite in 80mp?!… Sper ca nu e unicul model de apt cu 4 camere… Altfel, ar fi bataie de joc!