Noutati :

Campanii de informare pentru tineri antreprenori, organizate de CCIA Timis

26 iulie, 2018 - 09:19 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener si Universitatea de Vest Timisoara, partener coordonator, invita persoanele interesate sa ia parte la campaniile de informare derulate in cadrul Proiectului:

„START SMART – STIMULAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL IN RANDUL TINERILOR DIN REGIUNEA DE VEST” POCU/82/3/7/104255

Activitatile proiectului urmaresc crearea si dezvoltarea a 36 de afaceri cu potential ridicat in materie de autosustenabilitate si dezvoltare, in cele 4 judete din aria de acoperire, din care minim 2 in fiecare judet, asigurand pe aceasta cale ocuparea antreprenorilor, dar si crearea de locuri de munca pentru populatia locala.

Proiectul se adreseaza unui grup tinta de 300 de persoane care intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban si au resedinta in Regiunea Vest, mai exact studentilor/persoanelor inactive din categoria 18 – 25 de ani, dar si angajatilor din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara si Arad.

Campaniile de informare au ca scop furnizarea de informatii cu privire la metodologia de selectie a persoanelor din grupul tinta care doresc sa isi dezvolte competentele antreprenoriale, urmând ca mai apoi sa isi infiinteze propria afacere.

Cele 7 sesiuni de informare privind selectia persoanelor si inregistarea in grupul tinta se vor desfasura la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22, pana la inceputul lunii septembrie a acestui an.

La finalul acestora, participantii vor avea posibilitatea de a se inscrie la activitatile proiectului – cursuri de antreprenoriat si concurs de planuri de afaceri in vederea obtinerii finantarii.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

***
Informatii suplimentare la tel. 0372-185-285, e-mail: [email protected] sau la sediul CCIAT din P-ta Victoriei nr.3, et. I. Persoana de contact: Cristina Coroian, expert informare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...