Campanie internationala impotriva bancilor: 7 decembrie, ziua retragerilor masive

Fara absolut nicio legatura cu normele de aplicare ale vreunei ordonante de urgenta sau directive europene, in randul utilizatorilor de internet din mai multe tari europene a luat nastere o miscare de protest impotriva bancilor, numita "Stop Banque", care presupune invitatia de retragere masiva a banilor depuși in banci, exact in ziua de 7 decembrie. Aparuta in Franta, miscarea s-a raspandit apoi pe bloguri din Germania sau Olanda, iar acum dispune de un cont pe Facebook care are ca titlu de pagina: REVOLUTION! ON 12/07 LET'S GO EVERYBODY TO WITHDRAW OUR MONEY! Contul are deja aproape 1.500 de fani, utilizatori de Facebook. Detalii despre campanie au inceput sa apara si in presa. Astfel, publicatia jetzt. se arata faptul ca deponentii bancilor sunt invitati sa retraga banii din banci si sa-i depuna in banci sociale sau sa-i tina in casa.

Fara absolut nicio legatura cu normele de aplicare ale vreunei ordonante de urgenta sau directive europene, in randul utilizatorilor de internet din mai multe tari europene a luat nastere o miscare de protest impotriva bancilor, numita „Stop Banque”, care presupune invitatia de retragere masiva a banilor depuși in banci, exact in ziua de 7 decembrie.

Aparuta in Franta, miscarea s-a raspandit apoi pe bloguri din Germania sau Olanda, iar acum dispune de un cont pe Facebook care are ca titlu de pagina: REVOLUTION! ON 12/07 LET’S GO EVERYBODY TO WITHDRAW OUR MONEY!

Contul are deja aproape 1.500 de fani, utilizatori de Facebook.

Detalii despre campanie au inceput sa apara si in presa. Astfel, publicatia jetzt. se arata faptul ca deponentii bancilor sunt invitati sa retraga banii din banci si sa-i depuna in banci sociale sau sa-i tina in casa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.