Noutati :

Campanie de colectare a anvelopelor uzate, la Iulius Mall Timisoara

6 noiembrie, 2013 - 06:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Timp de doua zile, Eco Club Timisoara in parteneriat cu EcoTires organizeaza la Iulius Mall Timisoara, cea de-a treia editie de colectare a anvelopelor uzate din orasul de pe Bega.

„Locul anvelopelor uzate nu e la tine acasa. Trimite-le la plimbare!” este deviza campaniei, care se va desfasura in zilele de 7 si 8 noiembrie 2013, intre orele 14.00 – 18.00, respectiv 12.00 – 18.00, in parcarea Iulius Mall. Aceasta are drept scop reducerea numarului de anvelope aruncate la voia intamplarii pe marginea drumurilor sau in locuri neautorizate, prin punerea la dispozitia cetatenilor a unui cadru legal si controlat de colectare in vederea eliminarii lor din circuit.

Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz, pus la dispozitie de catre firma S.C. EcoTires S.R.L., iar voluntarii Eco Club vor fi prezenti in ambele zile pentru a-i astepta pe posesorii de anvelope uzate. Actiunea nu implica nici o remunerare, aceasta fiind realizata sub forma de donatie de catre cetateni. Anvelopele vor fi prelucrate si transformate in negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...