Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis sustine Maratonul Vaccinarii, organizat la Centrul Regional de Afaceri

TIMISOARA. Timp de 3 zile, fara oprire, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis va deveni centru de vaccinare.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis aduce un important aport logistic la realizarea unui proiect de voluntariat in premiera nationala initiat de Asociatia pentru ATI ”Aurel Mogoseanu” Timisoara si sustinut de Universitatea de Medicina si Farmacie ”Victor Babes” si de intreaga comunitate medicala timisoreana:

– 3 zile, non stop;
– pana la 13.000 doze de vaccin Pfizer disponibile;
– centru de vaccinare de siguranta maxima: personal medical (ATI, UPU, chirurgie si alte specialitati medicale din spitale).

Sute de voluntari medici si asistenti de la toate spitalele timisorene si studenti medicinisti, societatea civila si intreaga administratie publica locala isi unesc fortele intr-o initiativa comunitara fara precedent, cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timisoarei, in fata pandemiei.

Accesul la vaccinare este GRATUIT, e nevoie doar de programare:
I. Persoane fizice / Programari individuale:
– online, pe platforma RoVaccinare: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro
– telefonic, la call center-ul national 021.414.44.25
II. Persoane juridice / Grupuri institutionale / Companii:
– online, pe platforma RoVaccinare: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro

Instructiuni pentru persoanele juridice/ grupurile institutionale / companii: https://vaccinarecovid.gov.ro/manual-de-utilizare-rovaccinare-email-pj/

Organizatorii invita cetatenii Timisoarei sa isi declare interesul pentru acest eveniment, dand share pe pagina lor de Facebook sau invitandu-si colegii si familia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.