Noutati :

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis incheie anul cu multe reusite. Ce proiecte indraznete vor avea loc in 2016?

18 decembrie, 2015 - 01:28 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Un nou an incununat de succes, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. Toate proiecte gandite pentru a se desfasura anul acesta au fost realizate cu succes, astfel ca de serviciile si consilierea specialistilor CCIAT. In plus, reprezentantii Camerei de Comert si-au prezentat cu succes proiectele si in afara tarii.

„Am avut o serie de parteneriate externe, de asemenea expozitii in afara tarii. De asemenea,in acest an, am finalizat cinci proiecte de suflet, am incheiat proiectul Made in Banat, care a avut un succes extraordinar si unul care a avut conferinta de presa de final, Competente Anteprenoriale Sociale. Acest proiect a vizat persoanele din grupurile vulnerabile. Suntem prima Camera din tara care si-a oprit atentia asupra acestor persoane. Am creat 34 de noi locuride munca, am infiintat 7 structuri sociale, toate functioneaza, vor functiona si anul viitor si sa ca se vor dezvolta”, a declarat Florica Chirita, directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Nici anul 2016 nu va fi unul usor pentru reprezentantii Camerei de Comert din Timis. Specialistii au depus deja mai multe proiecte care se vor derula de-a lungul anului viitor.

„Pentru 2016 ne-am propus un program la fel de vast, un program care ararta ca Centrul de Afaceri va fi gazda multor congrese, targuri si concerte. Noi vom organiza 6 expozitii, vom organiza 12 misiuni economice. Am scris 7 proiecte transnationale care sunt deja depuse, 4 proiecte transfrontaliere Romania-Serbia”, a mai spus directorul CCIAT.

In plus, reprezentantii CCIAT sunt pregatiti sa scriew si alte proiecte, imediat ce se vor deschide noi programe si spera sa reuseasca sa deruleze si anul viitor cel putin la fel de multe proiecte ca si in anul acesta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Camera de comert osursa de locuri de munca pentru tute pe slarii super , este un fel de politie locala. Lucrurile serioase sunt luate in derizoriu. La ora actuala angajatii Camerei de Comert au avut si au sansa vietii lor , restul este TACERE.