Noutati :

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis incepe misiunile economice. Unde pot pleca firmele timisene?

20 ianuarie, 2016 - 03:54 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

Luna aprilie este una plina pentru membrii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis. Doua misiuni economice, la Frankfrut si la si la Budapesta, vor avea loc la inceputul primaverii, la care se pot inscrie firmele care isi doresc sa participe.

In perioada 5-8 aprilie 2016, la Frankfrut, in Germania, va avea loc o misiune de vizitare a Expo ProLight+Sound 2016.

Pe parcursul desfasurarii misiunii economice, CCIAT ofera firmelor participante posibilitatea de a intalni potentiali parteneri de afaceri si de a identifica oportunitatile de afaceri in cadrul expozitiei.

Cu o suprafata de expunere de aproximativ 38.000 m.p. si 1.000 de expozanti din 41 de tari, ProLight+ Sound Frankfurt 2016 devine cel mai mare targ din Europa din sectorul tehnologiilor pentru evenimente.

Principalele segmente de produse si servicii:

– Lumini, sunet si tehnologii, scene
– Tehnologii si sisteme mass-media
– Productie si difuzare
– Echipamente pentru evenimente si decoratiuni
– Tehnologie si echipamente de teatru

Pachetul de servicii include:

– transfer microbuz Timisoara – Budapesta
– transport cu avion pe ruta Budapesta – Frankfurt – Timisoara
– 3 nopti cazare hotel 4 stele
– bilet de intrare la targ
– asistenta din partea CCIAT pe perioada desfasurarii misiunii.

Firmele care vor sa participe la expozitia de la Frankfurt trebuie sa isi confirme intentia de participare 1 februarie 2016.

Tot in luna aprilie, de data aceasta in zilele de 7 si 8, va avea loc o misiune economica la Budapesta, de vizitare a patru expozitii din domeniile constructiilor, egergiilor regenerabile, designului interior si exterior, organizate la Centrul Expozitional Hungexpo, pe o suprafata d 3,5 hectare.

Ajunsa la cea de-a 35-a editie, CONSTRUMA este expozitia internationala specializata in industria constructiilor care acopera intregul proces, de la construirea propriu-zisa unei cladiri pana la renovarea si redecorarea ei, amenajarea interioara si exterioare.

RENEO este o expozitie anuala specializata in domeniul energiilor regenerabile, eficientei si sustenabilitatii energetice. Organizatorii previzioneaza un numar de peste 50.000 de vizitatori la cea de-a 4-a editie a RENEO.

HOME Design este expozitia internationala specializata in echipamente si accesorii pentru bucatarie, baie si dormitoare, destinate amenajarii si renovarii locuintei.

CONSTRUMAGARDEN este o expozitie nationala specializata in peisagistica, horticultura design de gradina.

Pachetul de servicii cuprinde vizitarea expozitiilor, transportul participantilor cu microbus pe ruta Timisoara – Budapesta – Timisoara, asigurarea transferurilor interne in Budapesta si o noapte de cazare in camera dubla la hotel 4 stele.

Pentru ambele misiuni economice, firmele membre ale CCIAT beneficiaza de reduceri de pret la pachetul de servicii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...